After-Sale

По продажбата на услуги од камила ЦПУ

ЦПУ служба, ЦПУ Поправка и гаранција

ЦПУ услуги и CNC ПОПРАВКА ---- CAMEL ЦПУ обезбедува три типа на По-продажба на услуги: поддршка телефонска линија, Email- поддршка, и на самото место машина инсталација. Можете да изберете било кој тип за својата погодност.

Hotline поддршка

Ве молиме јавете ни се ако ви треба било ЦПУ услуга и / или поддршка во врска со нашите производи.

033

Линија: 86-13969180875
Поддршка Јазик: англиски
Поддршка Време: 24 часа од п-НД

e-mail поддршка

Добредојдовте на CAMEL ЦПУ По-продажба сервис.

Ве молиме напишете вашето прашање и вашите информации е само за целите на услугата.

 

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас

 

On-сајт машина инсталација

Ако ви е потребна инсталација на лице место машина, ние ќе наплаќаат $ 200 за на ден, како и двупосочен билети трошоци за испраќање техничар и сместување и локален превоз. Или можете да се јавите на нашите одделот по продажбата на услуги и се дискутира за тоа во детали.

Гаранција за CNC машини од камила ЦПУ

CAMEL ЦПУ дава 2 години гаранција време за договор опрема и комплетната услуга живот, освен потрошни делови, за некои мали скршени делови без човечка штета, ние ќе ви испратиме бесплатно во рок од 3 работни дена.