China CA-1325 4 Axis Spindle Puter CNC Router Produsen lan Supplier | camel

CA-1325 4 Axis Spindle Puter CNC Router

  • Model: CA-1325 / CA-1530 / CA-2030 / CA2060
  • Fob Price: $ 10000- $ 20000
  • Min Order Quantity: 1 Set
  • Sumber Kabisan: 200 Sets / Wulan
  • Pembayaran Sarat: L / C (Letter of Credit), T / T (Transfer Bank), Western Union, Alibaba
  • Detail produk

    Tags Product

    CA-1325 4 Axis Spindle Puter CNC Router

    微 信 图片 _20191119101101

    Kauntungan saka 4 sumbu CNC dalan:

    1. Mesin karo kacepetan dhuwur lan akurasi babagan mesin dhuwur.
    2. Jerman linear ril njamin akurasi lan kekuatan saka mesin.
    3. Z Axis ukuran dhuwur ndadekake mesin cocok kanggo proses sheets gedhe-ukuran.

    Technical paramèter: 

    jeneng paramèter
    X, Y, Area Pakaryan Z 1300X2500X400mm
    lathe Bed Kuwat amben lathe
    Gantry desain Steel struktur Gantry
    guide Rail Taiwan Hiwin Square Rail karo X, Y, Z sumbu
    XY Z Transmission Gear rak karo X lan Y sumbu; diimpor Ball Meneng karo Z sumbu
    kumparan Motor 9kw Air cooling kumparan khusus Puter 0-180 jurusan
    kumparan Speed 0-24000RPM
    Motor / Drive Mode sistem servo
    Tegangan Pakaryan AC220V / 380V, 50 / 60Hz
    Command G Code, * uoo, * mmg, * Plt
    inverter 11KW Delta mesin
    Sistem Control controller Syntec
    typeset Software ARTCAM (bisa ndhukung sembarang perangkat lunak G-kode)
    Motor Japan Servo Motor
    lathe Table Vacuum meja karo 8 bagean +6 cangkir vakum
    Vacuum Pump 7.5KW vakum Pump
    bledug Penagih 3.0KW
    Collet ER32
    X, Delicacy Pakaryan Y <0.01mm
    Software Ucancam, Artcam

    Aplikasi saka 4 sumbu CNC dalan:

    1. industri Mold. Bisa ngukir kabeh jinis cetakan non-metallic gedhe, utamané kanggo cetakan umpluk automotive, cetakan kayu kapal, cetakan kayu aviation, cetakan kayu Sepur lan ing. Lan tliti ing ngecor cetakan kayata casting cetakan kayu, ilang foams umpluk casting, lan cetakan pangan.
    2. Furniture Processing industri, hiasan ngarep, kayu hiasan apa, lawang Manufaktur, iku uga digunakake digunakake ing proses kanggo garis siji, panggilingan, 3D Stamping, nglereni lan engraving etc.
    3. Manufaktur Efisien produk kayu, iklan gedhe, nglereni acrylic , huruf jamur wangun-ling lan nglereni massa. Uga mesin bisa ngukir ing wesi, kuningan, aluminium, plastik lan Boards kayu lan bahan non-logam.

    QQ 图片 20190626141808


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita